Planning

Thursday, November 26, 2020
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
›8:45 (30min)
Introduction
Vincent LEBON
› Inter-WP
›9:15 (45min)
WP1 session
Pascal DUMY
› WP1
›10:00 (45min)
WP2 session
Luc DARRASSE
› WP2
›10:45 (45min)
WP3 session
Michel de MATHELIN
› WP3
›11:30 (45min)
WP4 session
Dimitris VISVIKIS
› WP4
›12:15 (30min)
WP5 session
Albertine DUBOIS
› WP1
›12:45 (1h15)
› WP1
›14:00 (1h30)
Inter-WP session
Vincent LEBON
› Inter-WP
›15:30 (1h)
Interactions with IAM hub
Michel DOJAT - Dimitris VISVIKIS
› Interactions avec IAM
Session
Speech
Logistics
Break
Tour
Online user: 1